Betaling & Sikkerhet

For å kunne betjene deg på best mulig måte, er det nødvendig at vi har tilstrekkelig informasjonen om deg som kunde. Etter en gjennomgang av hva som er lagret av informasjon om våre kunder så mener vi at det ikke er sensitive eller kritiske data lagret hos oss som kan misbrukes. Vi kan berolige deg med at våre interne rutiner ikke gir rom for at utenforstående kan tilegne seg sensitiv eller kritisk informasjon. Vår policy er at vi ikke skal selge, bytte eller på annen måte videreformidle informasjon av noen art om deg som kunde til tredjepart.


Sikkerhet ved bruk av kort og faktura
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av 
Klarna Norge, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Klarna har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. eller personnummer Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Rcbutikken.no AS som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.
Kort som godtas: Når du kjøper via Internett kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.

 

 
Hvordan betale med Visa og Mastercard:
Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2 - tresifret kode bak på kortets signaturdel) og kan deretter vente på leveringen. Ved betaling med MasterCard må du ha mottatt passord for å handle på internett fra din bank for å gjennomføre ett kjøp. Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Rcbutikken.no AS så lenge ordren eksisterer. Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to "bankdager").
Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.Forhåndsbetaling:
Dette er en betalingsmåte for deg som er bedrift uten betalingskort eller er generelt skeptisk til kortbetaling over internett. Om du velger forhåndsbetaling som betalingsmåte når du legger inn en ordre og du vil da etter kort tid motta en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon, du betaler da enkelt over nettbank eller giro og varene blir sendt når betalingen er mottatt og registrert hos oss.

Vennligst bruk følgende opplysninger for å forhåndsbetale din ordre:

Til konto: 3910.34.21415
Betalingsinformasjon: Ditt ordrenummer ***
Mottaker: Rcbutikken.no AS, 
Postboks 120, 6101 Volda

Bank: Sparebanken Møre

*** Ordrenummer står i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-mail.
Du kan også finne det under: "Min konto" => "Se på mine ordrer".


Skulle du ha spørsmål om sikkerhet & betalingsinformasjon så er det bare å ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema under 
kontakt oss