Handlekurv
0 varer i handlevognen totalt: 0,00 NOK
Det er ingen produkt i din handlevogn

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser til deg som handler hos www.rcbutikken.no

Velkommen
Vi ønsker deg velkommen som kunde hos www.rcbutikken.no
. Vi prøver til enhver tid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd på alle måter. Vi jobber hardt med å videreutvikle nettløsningen og gjøre stadig flere produkter tilgjengelig for deg.


Viktig informasjon
Om du har hotmail, msn, gmail, yahoo, etc. så kan ordrebekreftelsen noen ganger komme i "søppelbøtten" for useriøs e-post. Anbefaler at du sjekker denne om du ikke får din ordrebekreftelse. Har du ikke fått bekreftelse i løpet av 2 timer så sender du oss en e-post så skal vi få vi sjekket opp om din ordre er korrekt plassert i vårt system.


Generelt
Salgsbetingelsene gjelder for alle salg av varer og tjenester (produkter) fra www.rcbutikken.no til
 forbruker.

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.
Salgsbetingelsene og annen informasjon på www.rcbutikken.no 
er bare tilgjengelig på norsk.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.
Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post eller tekstmelding til mobiltelefon (SMS).


Definisjon av parter
Selger er: Rcbutikken.no AS
 , Postboks 120,  6101 Volda E-post:    kundeservice@rcbutikken.no 
Venligst bruk vårt kontaktskjema som du finner under kontakt oss

P.g.a. utfordringer med bemanning har vi måttet stenge av telefonen inntil videre.
Orgnr:     892 421 102 Mva
 Rcbutikken.no AS blir i det følgende benevnt som vi, oss eller www.rcbutikken.no
Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller de.

Bestillings- og avtaleprosess
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.
 

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil pris- eller beholdningsfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Om varen er utsolgt, vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Ansvar
Rcbutikken.no AS er ikke ansvarlig for bruken av våre produkter. All bruk skjer på eget ansvar. Dersom du er usikker på bruk av våre produkter, returner disse til oss. Radiostyrt hobby forutsetter at brukeren setter seg inn i bruk og faremomenter ved bruk (herunder bl.a. flyging, lading, bygging, liming, skjæring, saging etc.). Det forutsettes at foresatte gir barn og mindreårige den nødvendige veiledning. Modeller i stor fart eller batterier som lades feil kan forårsake stor skade på liv eller eiendom noe som er brukeren sitt ansvar - skulle slike situasjoner oppstå så er ikke Rcbutikken.no AS ansvarlig for skader som følge av dette.

Om din modell bruker LI-PO batteri
Da anbefaler vi at du leser informasjonen under før du tar varen i bruk:

”SAFETY” FOR LI-PO BATTERIER
For at du skal kunne ha god og sikker nytte av din Lipo batterier ber vi deg følge noen forhåndsregler:

1. Bruk KUN ladere som er beregnet på Lipo batterier, et 11,1V batteri skal ha en 12,4V LIPO lader, et 7,4V batteri skal ha en lader på 8,4V LIPO Lader
2. Lad aldri batteriene helt ut. Batteriene holder seg mye bedre om de lades før de er helt tomme. I tilegg vil ganske mange robotladere ikke "kjenne igjen" batteriet hvis det er helt tomt.
3. Lad aldri li-po batterier med mer en 1C, Dvs en batteripakke på 1000Mah skal lades på MAKS 1 amp, et batteri på f.eks 2200 Mah kan lades på maks 2,2 apm.
4. Spenningen på hver enkelt celle SKAL ALDRI komme under 2,7V, dvs et batteri på 3 celler skal ikke komme under 8,1V.
5. Lad batteriene utendørs eller på brannsikkert område, hvis batteriene ikke brukes la de ligge på et brannsikkert område. Bruk lipo Sack - Klikk her

6. Bruker du annet enn original laderen så sjekk at du har stilt inn på riktig antall celler og volt/amp.

Lipo batterier inneholder en veske som heter electrolyte, hvis dette kommer i kontakt med øynene må du kontakte lege. Vask hud med vanlig såpe og vann hvis du får det på huden. Demonter derfor ALDRI et LIPO batteri!
Husk å alltid sjekke batteriene før under og etter ladning, la ikke batteriene ligge på ladning uten oppsyn. Skulle det oppstår brann bør du slokke med sand, eller pulver, IKKE bruk VANN! 
OG SIST men ikke minst.. Ikke bruk batterier som er skadet/defekt. Husk å sjekke at batteriene dine ikke har fysiske skader før du lader/utlader dem. Har batteriene fått skader bør de destrueres, leveres derfor nærmeste miljøstasjon og oppbevares sikkert i en lipo pose inntil dette er avlevert.
Alle våre batterier skal kun brukes til Radiostyrte produkter!!

Vår garanti på Li-Po batteri er 6 mnd så fremt alle våre retningslinjer over er fulgt. Vi erstattet med nytt så fremt at:

1. Batteriet ikke har ligget fulladet eller utladet over tid. Da er det enten blitt oppblåst eller det ikke oppnås kontakt.

2. Er blitt skadet pga ytre påvrkning som kollisjon av rc produkt.

3. Er forsøkt åpnet

4. Ledninger er skadet pga bruk.

5. Bruk av feil lader eller for kraftig opplading. Et batteri skal aldri lades på mer Amp enn det er utgitt for. (5000mah skal ikke lades på mer enn 5A)

Li-Po batteri er å oppfatte som en slitedel og er unntatt fra 2 års reklamasjonsrett.


Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift, men eksklusiv frakt.
Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft.

Betaling
Du kan velge mellom flere betalingsmåter hos oss;

Kredittkort

Kjøpesummen gjøres normalt opp ved bruk av kredittkort (Visa og Mastercard).
Når du betaler med kort blir kjøpesummen reservert på din konto når du sender bestillingen.
Summen blir imidlertid ikke trukket fra kontoen før produktene sendes fra oss. Er du under 18 år kan du bare handle på postoppkrav eller ved forskuddsbetaling. Du kan også få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg. Det er trygt å handle med kort hos www.rcbutikken.no. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette sendt kryptert til DIBS Norge. Dette betyr at ingen kan lese ditt kortnummer (selv ikke vi som jobber hos
www.rcbutikken.no ).

Forskuddsbetaling

Ved forskuddsbetaling sendes varene først ut når vi får melding fra vår bank om din innbetaling. Forskuddsbetaling skal avtales på forhånd i tilfelle varen er utsolgt. Vipps penger til #96222 eller benytt vårt kontonummer 3910.34.21415 ved forskuddsbetaling. Merk betalingen med samme ordre nummer som i din ordrebekreftelse.
Er betalingsperson og bestillingsperson forskjellig er dette helt nødvendig!


Når bestilte varer ikke hentes
Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil du ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettlovens meldeplikt §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Som følge av påløpte kostnader rundt ordren blir dette viderefakturert til kunde med kr 587,- som dekker våre kostander tur/retur inkl. ett gebyr på kr 300,-. Det er ufravikelig kundens ansvar å hente varen selv om det kan hevdes at hentebilag ikke er mottatt da det fra vår side blir det utsendt en sendings e-post med sporingsinformasjon, samt at ordren kan følges på "Min konto" med detaljert forsendelsesinformasjon. Dersom det er gjort noen feil fra vår side, f.eks feil oppkravsbeløp uten at dette meldes fra vil du også motta en slik faktura.


Levering og forsinkelse
Vi benytter i all hovedsak Posten Norge AS og Tollpost Globe AS som transportør. I særskilte tilfeller kan andre transportører benyttes, dersom det er mer hensiktsmessig. Ved mistanke om skade under transport må transportør kontaktes så raskt som mulig, for eksempel Posten Norge AS (Gjelder varer som er sendt med registrert pakkesending, andre sendinger er selgers ansvar). Levering/forsendelse av produktene skjer normalt innen neste virkedag. Fremsendingstiden til Posten er normalt 1-3 virkedager i Norge, og fra 2 dager og oppover til utland.
Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende.


Undersøkelse av produktene
Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Reklamasjon/Garanti
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.
Hvis du angrer et kjøp fra www.rcbutikken.no, og ønsker å returnere det, kan du gjøre det forutsatt at det er sendt tilbake innen 14 dager etter kjøpet. Varen må være i UBRUKT tilstand i originalemballasjen og returporto dekkes av kjøper. Dersom du benytter deg av angreretten, blir du kun belastet med kostnadene ved å sende varen i retur, jf angrerettloven §15.
Retur av betalt beløp for varen vil bli satt innpå din bankkonto så raskt vi har fått varen i retur, og kontrollert at den er i orden/ubrukt. 

Prisgaranti DJI hovedprodukt (Verdi over 5000,-)

Prisgarantien gjelder alle hovedprodukt fra DJI med verdi over 5000 kr. Finner du samme produkt på en norsk nettside inntil en uke etter at du har mottatt ditt dji produkt fra oss, så refunderer vi mellomlegget til deg. NB! screenshot og lenke til siden må sendes inn til Kundeservice.

Gjelder inntil videre.


Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema før varen sendes i retur. 
 
VIKTIG: Eventuelle returer må ikke sendes til oss i oppkrav!
Ekstrakostnadene dette påfører oss vil bli belastet deg, og i verstefall så vil ikke pakken bli hentet ut av oss noe som betyr at pakken går i retur og dette gir deg ekstra kostnader.
Ta kontakt med oss og gjør avtale før du returnerer varer. Bruk kontaktskjemaet
  

Returadresse
Rcbutikken.no AS

Postboks 120
6101 VOLDA

Merk pakken med "Ticketnummeret" du har fått av kundeservice.
  
Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra
www.rcbutikken.no sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken, kan www.rcbutikken.no  ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Retten til reklamasjon følger forøvrig av kjøpslovens frister.


Endring i vilkår
www.rcbutikken.no forbeholder seg retten til å endre nåværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.


Informasjon på nettsiden
Ethvert bilde, tekst eller informasjon som vises på www.rcbutikken.no kan ikke reproduseres på noen måte uten vår tillatelse, og dekkes av Åndsverksloven. Gjengivelse av alt innhold på denne nettsiden er strengt forbudt.

www.rcbutikken.no forbeholder seg retten til å endre innholdet på dette nettstedet, dets innhold og funksjoner uten forvarsel.

 

3 4 5 6 7 8 9 10 11