Kort info om www.rcbutikken.no (Etablert sommeren 2004!)
Rcbutikken.no AS har sitt opphav fra Oterhals Import som ble startet opp sommeren 2004. Vi er en nettbutikk som i hovedsak driver med import av RC-Modeller og andre typer elektriske leker direkte fra produsent for å få bort dyre mellomledd. Vi har som mål å lagerføre alle varer som du finner i nettbutikken, men noen varer kan  være bestillingsvarer som da vil være tydelig merket med dette.

Delelager & utsolgte varer:
Vi forsøker også å holde komplett delelager til alle våre modeller som du finner i vår nettbutikk. Dette gjør at Du som kunde vil kunne få tilsendt reservedeler i løpet av korttid slik at du skal slippe å vente i flere dager for å få nye reservedeler til din RC-modell, men på noen modeller vil det holdes ett begrenset lager med deler for å holde kostnadene nede. Noen ganger kan vi bli midlertidig utsolgt, men da har vi som regel inne ny bestilling hos leverandør slik at det ikke skal ta så lang tid før varen er på plass i butikken igjen.


Kontakt oss - nytt supportsystem er tatt i bruk:
Nytt supportsystem er nå tatt i bruk som vil gi deg en mye raskere responstid på dine henvedelser. Nå mottar vi alle e-poster, facebookmeldinger og andre henvendelser direkte i ett og samme system. Vi kan da sette vår beste mann på akkurat din henvendelse. Du vil kunne oppleve å få svar også på kveldene og i helgene alt etter ledig kapasitet hos oss. Bruk derfor kontaktskjemaet hver gang du
 vil kontakte oss så skal vi hjelpe deg så raskt, nøyaktig og godt vi bare kan.   

Nyttig info: 
Ordrer og e-poster blir behandlet/besvart så snart vi har en ledig stund.

Hvem står bak www.rcbutikken.no?

Firmanavn:............Rcbutikken.no AS

Organisasjonsnr:...NO 892.421.102 MVA

Daglig leder:..........Thor-Ole Oterhals

Postadresse:.........Postboks 120, 6101 VOLDA

Telefon nr:.............94 19 59 59 ikke operativt pr. dags dato (NB: Vennligst bruk kontaktskjemaet for å kontakte Rcbutikken.no)

E-post:..................Bruk kontaktskjema under "kontakt oss"

Web:.....................www.rcbutikken.no